Pris och Leverans

När du köper produkter av Etiketta AB ingår alltid moms i priset. Inga andra administrativa kostnader (såsom faktura eller fraktavgift) tillkommer. Du kan se den totala summan du ska betala, inklusive frakt och moms, på kassasidan.

Vid beställning skickas automatiskt en orderberkräftelse till den e-postadress som kunden uppgett vid köp. Kunden är ansvarig för att kontrollera att uppgifterna stämmer i orderbekräftelsen.

Etiketta AB har rätt att ändra priser och villkor utan varsel. Priset som gäller är det som var aktuellt vid beställningstillfället. Etiketta AB reserverar sig mot uppenbart felaktiga priser som av tryckfel i annonser, orderbekräftelse eller på etiketta.se

Ansvarsfriskrivning

Etiketta AB uppmanar kund att vara medveten om att färgen som visas på etiketta.se kan skilja sig mot den verkliga varans färg. Etiketta AB reserverar sig mot eventuella skillnader/felaktigheter på etiketta.se. Vi gör allt för att du ska få rätt information vid ditt köp. Men vi reserverar oss för eventuella prisfel, slutförsäljning och lagerhållning. Vi förbehåller oss även rätten att neka köp.

Om kund hittar eventuella fel så ber vi kund att meddela detta på info@etiketta.se

Fakturabetalning

När du betalar via Dibs Faktura handlar du tryggt, enkelt och behöver inte betala förrän du fått hem dina varor. Betalningstiden är 14 dagar från att vi skickat din vara och du kan delbetala om du skapar ett Dibs-konto. Vid beställning med faktura tillkommer ingen fakturaavgift. Om du glömmer att betala tillkommer en påminnelseavgift på 60 kronor samt dröjsmålsränta på 24 procent. Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Du får då en kopia på kreditupplysningen per post. Personuppgifter hanteras i enlighet med gällande lagstiftning och Dibs behandlar personuppgifter i syfte att utföra kundanalys, identifikation, kreditkontroll och marknadsföring. Personnummer används som kundnummer i kundhanteringssyfte. Läs gärna mer på www.dibs.se

 

Ångerrätt

Ångerrätten gäller ej för varor som har anpassats specifikt för kund.

Ångerrätt för lagervara gäller under 14 dagar från den dag du tog emot varan. Varan skall vara i samma skicka som när den togs emot och får inte vara använd. Om varan har skadats eller kommit bort upphör ångerrätten att gälla.

Retur av specialtillverkad vara

Vid köp av specialtillverkad vara (vara där namn, telefonnummer tillverkas efter kundens specifika önskemål) bortfaller returrätten. Kunden accepterar att varan börjar produceras vid beställning och är medveten om att kundens produkt inte omfattas av returrätten.

Är du inte nöjd?

Börja alltid med att kontakta vår Kundservice (info@etiketta.se) och berätta vad du inte känner dig nöjd med. Om du inte tycker att vår lösning är tillräckligt bra kan du kontakta Allmänna Reklamationsnämnden (ARN) via deras hemsida eller skicka ett brev till dem: Box 174, 101 23 Stockholm. Du kan även använda EU-kommissionens plattform

Personuppgifter

Etiketta AB är personuppgiftsansvarig och alla personuppgifter skyddas från externt intrång samt hanteras enligt bestämmelserna i GDPR (General Data Protection Regulation)som är en förordning inom EU. De personuppgifter som vi samlar in är namn, personnummer, postadress, telefonnummer, e-postadress samt IP-nummer. Dessa uppgifter behöver vi för att du som kund ska kunna genomföra ett köp hos oss och för att vi ska kunna erbjuda dig en mer personlig kundkommunikation. För leverans samt betalning delas några av uppgifterna med betalnings- och logistikpartners. Du har rätt att begära ett utdrag av registrerade uppgifter om dig, att registrerade uppgifter ändras, att användningsområdet för uppgifterna begränsas och att registrerade uppgifter raderas. Uppgifterna sparas hos oss så länge som du samtycker.

Leveranstid

Produktionstid för lapparna är 1 dag och normal leveranstid är 2-3 dagar.

Betalning

Vi samarbetar med Dibs och erbjuder faktura (14 dagars betaltid) eller kortbetalning (Visa, Mastercard) och kommer på sikt även erbjuda betalning via Swish.

Vad används namnlapparna till?

Namnlapparna är specialtillverkade för att fästa på “lågenergiytor” och material som annars är svårt att fästa på. De har många användningsområden såsom kläder, skor, leksaker, accessoarer, motiltelefoner ja i stort sett de flesta tillhörigheter.

Vilken storlek har namnlapparna?

Namnlapparna är 30 mm breda och 13 mm höga.

Vilken temperatur tål namnlapparna?

Namnlapparna tål att tvättas i > 60 grader, men var noga med att fästa namnlapparna på tvättrådet och låt de sitta minst 24 timmar innan första tvätt.

Ftalater och BPA

Våra produkter innehåller varken Ftalater eller BPA.

0
0
0
0

Start typing and press Enter to search