Villkor

Personuppgifter

Etiketta AB är personuppgiftsansvarig och alla personuppgifter skyddas från externt intrång samt hanteras enligt bestämmelserna i GDPR (General Data Protection Regulation) som är en förordning inom EU. De personuppgifter som vi samlar in är namn, postadress, telefonnummer, e-postadress samt IP-nummer. Dessa uppgifter behöver vi för att du som kund ska kunna genomföra ett köp hos oss och för att vi ska kunna erbjuda dig en mer personlig kundkommunikation. För leverans samt betalning delas några av uppgifterna med betalnings- och logistikpartners. Du har rätt att begära ett utdrag av registrerade uppgifter om dig, att registrerade uppgifter ändras, att användningsområdet för uppgifterna begränsas och att registrerade uppgifter raderas. Uppgifterna sparas hos oss så länge som du samtycker.


Är du inte nöjd

Börja alltid med att kontakta vår Kundservice och berätta vad du inte känner dig nöjd med. Om du inte tycker att vår lösning är tillräckligt bra kan du kontakta Allmänna Reklamationsnämnden (ARN) via deras hemsida eller skicka ett brev till dem: Box 174, 101 23 Stockholm. Du kan även använda EU-kommissionens plattform


Betalning

Vi samarbetar med Klarna och erbjuder säkra bank- eller kortbetalningar (Betala Direkt), Faktura (Betala Senare) eller Dela upp. Allt för att du som kund ska få en ekonomisk frihet att välja hur och när du vill betala.


Ångerrätt

Ångerrätten gäller ej för varor som har anpassats specifikt för kund.

Ångerrätt för lagervara gäller under 14 dagar från den dag du tog emot varan. Varan skall vara i samma skicka som när den togs emot och får inte vara använd. Om varan har skadats eller kommit bort upphör ångerrätten att gälla


Retur av specialtillverkad vara

Vid köp av specialtillverkad vara (vara där namn, telefonnummer tillverkas efter kundens specifika önskemål) bortfaller returrätten. Kunden accepterar att varan börjar produceras vid beställning och är medveten om att kundens produkt inte omfattas av returrätten.